EĞİL’Lİ MUHTARLARDAN BAŞKAN VEKİLİ ATAK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ.

Eğil Belediyesince her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı sonrası Eğil’de bulunan tüm mahalle muhtarları tarafından Başkan Vekili Kürşad ATAK’a  göreve  geldiği günden beri Mahallelerinde yapmış olduğu hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Muhtarlar yaptığı açıklamada; “Göreve geldiği günden beri gecesiyle gündüzüyle devamlı ilçemiz için çalışan ve  40 yıldır yapılmayan hizmetleri çok kısa bir sürede gerçekleştiren Başkan Vekili ATAK’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün yapılan hizmetleri görünce iyi kide kayyum geldi diyoruz.” Dedi.

Başkan Vekili Kürşad ATAK ise öncelikler muhtarlar tarafından verilen plaket için teşekkür ederek; Turizm potansiyeli ve coğrafi olarak Diyarbakır’ın önemli bir ilçesi olan Eğilimize hizmet yoluna, devletimizin teveccühü ile 10 ay evvel öncelikli ihtiyaçlarımızı belirleyerek çıktık. Geride kalan aylarda çağdaş belediyecilik anlayışıyla, hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimizin teknik ve ekonomik alt yapısını oluşturduk ve öngörülen projelerimizi bir biri ardına hayata geçirdik. Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu belirten Başkan Vekili ATAK, Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullandıklarını, Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ve bundan sonrada muhtarlarla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi.