Belediye Ekipleri İlçe Genelinde Park ve Çevre Temizlik Çalışmaları Başlattı

Belediye ekipleri yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmaları başlattı.

Mevcut parklar ve yeşil alanlarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği, ağaç budama, çim biçme çalışmaları yapılıyor. İlçe genelinde farklı noktalarda çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların yemyeşil ve bakımlı parklarda güzel bir yaz geçirmeleri amacıyla çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Amaçlarını halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı halde tutmak için çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK, yeşil alanların tamamında çim biçme, çimlendirme, oturma bankları montajı ve temizlik çalışmasının yapıldığını söyledi.