Belediyemizde ücretsiz Diyarbakır- Şanlıurfa- Halfeti Kültür Turu

Belediyemiz ilçe sakinlerini Türkiyenin tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşturuyor. Bu kapsamda İlçemizdeki Bayanlara Diyarbakır- Şanlıurfa- Halfeti turu düzenlendi.

Başkan Vekili Kürşad ATAK yaptığı açıklamada: " Bizim hizmet anlayışımızın önceliği insan. Yapıları, şehirleri dönüştürürken, insanların da dönüşümünü ve yaşam kalitelerinin arttırılmasını hedefliyoruz. Bu bağlamda Eğil’de önemli kültürel ve sanatsal faaliyetlere imza atıyoruz. Amacımız Eğil’in kültür-sanat çıtasını daha da yükseltmek. Bu doğrultuda tarih dolu ülkemizin güzel şehirlerine günübirlik geziler düzenliyoruz. Tamamı konforlu araçlarla, rehber eşliğinde düzenlenmeyeceğimiz turlarımızla insanlarımıza önemli bir hizmet sunmuş olacağız." dedi.