Belediyemizden Ücretsiz Hastane Servis Hizmeti

Belediyemiz, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara her alanda destek olmaya devam ediyor. Belediyemiz tarafından tüm kırsal mahalleleri (köyleri) kapsayacak şekilde vatandaşlarımızın  hastane  gidiş ve dönüşlerinde  sıkıntı yaşamamaları ve mağdur olmamaları  için ücretsiz servis hizmeti başlatılmıştır. Servis sayesinde,  hastane gidiş ve dönüşlerinde sıkıntı yaşayan, aracı bulunmayan yaşlı, engelli,  hasta ve hasta yakını vatandaşlarımızın hastaneye gidiş ve dönüşleri artık daha rahat olacaktır. Tüm kırsal mahalleri kapsaması nedeniyle Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan servis hizmeti, haftanın her günü belirlenen güzergâhlardan hasta Vatandaşlarımızı ilce devlet hastanesine getirecek olup tedavilerinin bitimine müteakip tekrar evlerine bırakılacaktır.