Ekmek Fırını açıldı

İlçe Merkezinde Belediyemize ait uzun zamandan beri kullanılmayan ve eskimiş ekmek fırını, Vatandaşlardan gelen talep üzerine yenilenerek Kiralama ihalesi yapılmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Fırında incelemelerde bulunun Belediye Başkan Vekilimiz Kürşad ATAK, yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlar tarafından Belediyemize ait eski ekmek fırınının tekrar faaliyete girmesi istenmiştir. Vatandaşlardan gelen bu talepler üzerine hemen çalışmalara başlanarak, Uzun zamandan beri kullanılmayan fırın yenilenmiş ve vatandaşlarımızın kaliteli ekmek tüketebilmesi ve halkın temel besin ihtiyacı olan ekmeğin hijyenik ortamda üretiminin sağlanması için kiralama yoluyla halkımızın hizmetine sunulmuştur. Allah bol kazançlar nasip etsin.” Dedi.