BAŞKAN VEKİLİ ATAK OKUL MÜDÜRLERİYLE BULUŞTU

Belediye Başkan Vekili ATAK, ilçedeki okulların sorunlarını konuşmak için okul müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda okul müdürleri okullarına ilişkin istek ve önerileri, Belediye Başkanı Vekili Kürşad ATAK’a iletti. Okulların sorunlarının birinci dereceden acil sorunlar olduğunu belirten ATAK, belediye olarak önceliklerinden birinin de eğitim olduğunu açıkladı. İlçedeki okulların varsa sorunlarını tespit etmek, çözüm yolları bulmak amacıyla belirli aralıklarla okulları ziyaret edeceğini belirten ATAK, okul müdürleri ve öğretmenlerin eğitim camiasındaki önemini vurgulayarak, çocukların iyi bir eğitim almaları için yapılan çalışmalara Belediye olarak her zaman yardımcı olacaklarını söyledi.