BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ATAK İLÇE MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK, İlçe Meydanında, sokaklarında, parklarda ve Kale Mahallesindeki eski ziyaret yolunda incelemelerde bulunup, yapılması düşünülen yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Vekili ATAK, Göreve yeni başlamasına rağmen Eğil için önemli hizmetlerin altına imza atarak vatandaşa ve şehre hak ettiği değeri vermek için gece gündüz demeden çalışarak hizmetlerin vatandaşlara kazandırılmasını sağlamaya çalışacağını belirtti.

ATAK;Eğilimiz ve insanımız için ne yapsak az. Vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak ve  vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir ilçe taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimiz ve hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, biz de hemşerilerimize layık olmak için hizmetlerimizi devam ettiriyoruz" dedi.