"Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Belediyemizce Halk Eğitim Merkezinde "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu, Halk Eğitim Merkezinde sahnelendi. Öğrenciler tarafından beğeni gören oyununda, madde bağımlılığı ve bunun toplum üzerindeki olumsuz etkileri vurgulanırken profesyonel tiyatrocuların rol aldığı oyun öğrenciler tarafından dikkatle takip edildi.

Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK, "İlçemizdeki öğrencilere yönelik 3 seans şeklinde sahnelenen oyunda, uyuşturucu kullanımının olumsuz etkileri, zararlı alışkanlıkların gençler ve ailelerine yaşatmış olduğu yıkımlar, kayıplar ve toplum üzerindeki olumsuz etkiler anlatılırken, uyuşturucu ve tüm bağımlılık yapan maddeler gençlerimiz, toplumumuz ve geleceğimiz için büyük bir tehdit oluşturuyor. Ülkemizde ne yazık ki bu illetin pençesine esir olmuş gençlerimiz ve onların gözü yaşlı aileleri bulunmaktadır. Ne yazık ki insanlık savaşlarla, terörle can alıyor. Fakat bunlardan çok daha sinsi bir tehlike olan uyuşturucu ve madde bağımlılığı insanları zengin veya fakir ayırt etmeksizin günden güne öldürüyor. Oyunda hep birlikte izledik. Burada eksiklikleri gördük. Oyundaki en temel eksiklik ailelerin çocuklarına ilgisizliği. Sevgiden uzak olan bireyler kendilerini ve bu sevgilerindeki açlıkları başka kişilerle veya anlık zevklerle bu açığı kapatmaya çalışıyorlar. Lütfen çocuklarımıza ilgi ve alaka gösterelim. Bu oyun bizlere önemli bir ders olsun” dedi.